Anlægsgartner

Skal du i gang med et have projekt, en ny terrasse eller indkørsel? Så læs med her og bliv klogere på hvad en anlægsgartner er og hvordan en anlægsgartner kan udføre dine udendørs projekter, så du ikke behøves at gøre det.

Hvad laver en anlægsgartner?

En anlægsgartner kan udføre mange forskelligartet opgaver inden for anlægning og plejning af udendørs arealer. En anlægsgartner deler ofte sine ydelser op i grå arbejdsområder og grønne arbejdsområder. De grå arbejdsområder er lægning af fliser, asfaltbelægning, og brolægning. De grå arbejdsområder vil for dig, f.eks. kunne være anlægning af ny terrasse eller indkørsel. 
 

Det grønne arbejdsområder vil for dig, f.eks. kunne være anlægning af rullegræs og haveanlæg. Hvis du har store græsarealer kan det være en stor fordel at anvende rullegræs. Med rullegræs får du en græsplæne som er flot og klar til anvendelse på næsten ingen tid. Når du vælger at få anlagt rullegræs, anbefaler vi at få en anlægsgartner til at udføre dette. 

Rullegræs er dyrt og hvis det bliver behandlet eller anlagt forkert, vil det kunne blive til spildte penge, hvor græsset ikke begynder at gro som det skal. Når der skal anlægges have anlæg, kan en anlægsgartner med deres viden og knowhow skabe unikke løsninger til din have. Således kan du få skabt din drømme have på den mest professionelt vis, så dine udendørsarealer bliver til et dejligt sted at opholde sig i. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Anlægsgartner til dine behov

  Vi anbefaler at du gør brug af en anlægsgartner, hvis du skal have anlagt nye udendørs arealer ved din bolig. Hvis du søger en professionel anlægsgartner, er det en god ide at finde nogle anlægsgartnere som har en stor erfaring inden for de udendørsarealer som du skal have anlagt eller renoveret. 

  Med en professionel anlægsgartner kan du få udført din have, terrasse eller indkørsel efter dine behov. En anlægsgartner kan således designe dine udendørs arealer, efter de planer og ønsker som du selv har. 

  Til at designe din have vil der blive udarbejdet en plantegning over din have. Under denne proces vil dine egne ønsker og behov blive inddraget, hvor anlægsgartnere kan give dig god sparing også.

  Plejeopgaver

  Skal du have udført plejeopgaver af din have, så kan en anlægsgartner også klare dette med professionel udførsel. Anlægsgartner står til rådighed med at fælde eller beskære træer og buske, nedklipning og flytning af hække og planter. 

  Hvis du har en meget stor græsplæne vil det også kunne betale sig, at få en anlægsgartner til at udføre en græsslåning. De har de rette maskiner til at kunne eksekvere en klipning på den mest effektive måde. 

  Anlægsgartner til dine behov

  Står du over for et anlægningsprojekt af en ny have, terrasse eller indkørsel? Så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

  Vi har gennem tiden fået skabt unikke løsninger med vores samarbejdspartnere. 

  De står altid til rådighed og er klar til at hjælpe dig med dine projekter. 

  Tag kontakt til os nu og vi vender tilbage hurtigst muligt med et tilbud på din opgave, som du kan tage til eftertanke og overveje.

  Indhent et tilbud