Find bilreklame nær dig

Med bilreklame bliver du genkendt på vejene

Vi danskere bruger rigtig meget tid på vejene, både når vi skal til og fra arbejde, til sociale arrangementer, med mere.

Når du kører derude, bliver du derfor set af rigtig mange mennesker. Denne eksponering er klart den største fordel vel bilreklame, da du når rigtig mange mennesker. Din firmabil reklamere nemlig for dig både når du kører fra opgave til opgave, men også når du holder stille i køen eller er hos en kunde. Det er en reklamesøjle der aldrig stopper med at give.

Når du holder ude hos en kunde og løser deres opgave, vil de andre beboere i området se jeres bil. At de allerede kan se hvordan i bedst kan løse en opgave, gennem et budskab, samt skaber genkendelighed gennem et logo, vil jeres firma fremstå som det mest troværdige. Og troværdighed er alfa omega når man har med kunder at gøre. Chancen for at de ringer til jer, fremfor en ukendt håndværker, er meget høj.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Vælg den rette bilreklame

  At reklamere for din virksomhed gennem din firmabil er den billigste måde at styrke dit brand og troværdighed på.

  Bilreklame kan placeres overalt på bilen, og du kan få løsninger, der holder i mange år eller reklamer, der holder i kort tid, hvis i f.eks. har en kampagne kørende.
  Når du skal have reklamer på din firmabil, er det utrolig vigtigt at det placeres korrekt, ellers vil folk have svært ved at læse og forstå budskabet. At have reklamerne placeret bag på bilen, har klart den største effekt, da det bliver at set af dem, som kører bag dig. Sidder din reklame i stedet på siden af bilen, har folk meget kort tid til at se din bilreklame og de risikere derfor, at gå glip at vigtige informationer.

  Selvom det er muligt selv at påsætte sin bilreklame, så vil det klart være at foretrække at få professionelle fagfolk til at lavet det. De kan nemlig rådgive om den rette type bilreklame, så du får en eksponering og genkendelighed der ønskes. Samt at reklamen er placeret korrekt, så dit brand kan styrkes og dit firma kan vokse.

  Se udvalget af udbydere af bilreklame

  Du kan altid udfylde kontaktformularen og få et tilbud sendt. Vi har de mest kompetente og kvalificerede samarbejdspartnere indenfor folie og bilreklame.   

  Så står du og mangler bilreklame til dit firmabil? Og ønsker du at blive genkendt og synlig på vejene? Så er vores samarbejdspartner CPH Wrap klar til at hjælpe dig. 

  Indhent et tilbud