Murer Københan

Som bolig er der en række opgaver, der kan kræve hjælp fra en professionel murer i København. Hos 5stjerner.dk står vi klar til at hjælpe med tips og tricks der sikrer, at du finder den rette fagmand til dit boligprojekt. Ligeledes samarbejder vi med nogle af Københavns bedste murermestre. Dermed kan du være sikker på at finde den helt rette fagmand med vores hjælp.

Hvad kan en murer hjælpe dig med?

En af de primære opgaver, som en murer kan hjælpe dig med, er omfugning af murværk. Over tid kan fugerne mellem murstenene eroderes og blive slidt, hvilket kan resultere i utætheder og skader på facaden. En omfugning vil styrke murværket og beskytte mod fremtidige skader. Facaderenovering er også en opgave, som en murer kan hjælpe med. Det kan være alt fra reparation af skader på facaden til udskiftning af hele facaden. En renovering kan give dit hus et helt nyt udseende og øge dets værdi. Flisearbejde er en tredje opgave, som en murer kan assistere med. Det kan f.eks. være flisearbejde i køkkenet eller badeværelset. Vi tilbyder også professionel hjælp til badeværelsesrenovering, hvor vi kan skræddersy en løsning til netop dine ønsker og behov.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Den rette murer i København

  Det er vigtigt at finde en murer med erfaring indenfor din opgave, da det sikrer, at arbejdet bliver udført korrekt og professionelt. En erfaren murer vil have den nødvendige viden og ekspertise til at håndtere selv de mest komplekse opgaver og sørge for, at resultatet er tilfredsstillende. Derudover vil en erfaren murer også kunne rådgive og vejlede dig i forhold til valg af materialer og muligheder, så du får det bedste resultat og længst mulige levetid ud af dit murværk. Ønsker du at lære mere, eller søger du en murer i København? Så er du mere end velkommen til at kontakte os. Inden du vælger en til din opgave, er det altid en god ide at undersøge dit murerfirma. Tjek deres referencer, tidligere arbejde og anmeldelser fra tidligere kunder. Spørg også gerne ind til deres uddannelse og erfaring, så du er sikker på, at de har den nødvendige ekspertise til at udføre dit projekt. Med vores hjælp kan du være sikker på, at du får en erfaren murer med en bred vifte af ekspertise indenfor murerfaget. Vores samarbejdspartnere har udelukkende gode referencer og positive anmeldelser fra tidligere kunder. Og blandt vores murer i og omkring København, finder du med sikkerhed et prisniveau er altid konkurrencedygtigt. Vi sætter en ære i at finde den rette fagmand til det rette projekt. Ligeledes er vi stolte af en god kundeservice, og vi er altid klar til at rådgive og vejlede dig i forhold til dit projekt. Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud og lad os sammen skabe et flot og funktionelt resultat til dit hjem eller virksomhed.

  Find Din murer i København

  Er du på udkig efter en pålidelig og erfaren murer i København, der kan løse dine mureropgaver med kvalitet og professionalisme? Vi specialiserer os i at hjælpe med at finde den helt rette partner. Vær sikker på at kunne skræddersy løsninger til netop dine ønsker og behov. Og blandt vores partnere finder du både ekspertise og erfaring inden for murerfaget sikrer et flot og funktionelt resultat.

  Vi lytter til dine ønsker og kommer med vores faglige input og rådgivning, så du kan være sikker på at få den bedste løsning til dine mureropgaver.

  Og det er ikke kun i København vi tilbyder hjælpe. Vi samarbejder med fagmænd i hele landet, så uanset hvor du bor kan du med sikkerhed finde den helt rette fagmand. Så kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os sammen finde en murer til dit hjem eller virksomhed.

  Find inspirationer til dit næste projekt

  Badeværelser

  Skal du have et ny badeværelse eller renovere et? Find hjælp og inspirationer her.

  Totalentreprise

  Skal du have bygget noget større som totalentreprise? Find hjælp og inspirationer her.

  Fliser og klinker

  Skal du have nye fliser eller klinker? Find hjælp og inspirationer her.

  Støbning af gulve

  Har du brug for hjælp med at støbe gulve? Find hjælp og inspirationer her.

  Facade
  renovering

  Har du brug for hjælp til facaderenovering? Find hjælp og inspirationer her.

  Hvad siger kunderne?
  Anbefaling af Brian Poulsen murerfirma: Brian renoveret vores badværelset, og resultatet var fantastisk. Han var meget dygtig og arbejdet meget grundigt. Min mand og jeg er meget tilfreds med firmaet, både kommunikationen og pris vurdering har været god.
  Jeg brugte 5Stjerner.dk til at finde en murermester. Rigtig god service og behandling, murerfirmaerne var meget imødekommende. Fik hurtig indhentet tilbud fra 3 forskellige murerfirmaer efter de har set til opgaven.
  Fik totalrenovering af vores badeværelse, og jeg blev overrasket over hvor flot resultatet blev. Har været super glad for A.B Murefirma, de rådgiver gerne og er forstående på kundens ønsker. Derudover har vi været tilfreds med at der blev overholdt aftaler angående pris, tidsplan, opgaver. Kan varmt anbefale dem!
  Anmeld en murerfirma

  Har du som kunde fået løst en opgave, og gerne vil dele dine personlige oplevelser og vurderinger, så anmeld endelig her!

  Hvorfor bør du anmelde en murermester og murerfirma?
  Anmelderens opgave er at beskrive og bedømme oplevelsen så godt som muligt, så potentielle kunder, der læser anmeldelsen, kan tage stilling til om de også vil opleve det. Anmeld og del dine oplevelse med murere her.

  Hvad er en murer?

  En murer opfører og vedligeholder stenbygninger. Derudover kan murer støbe sokler og gulve, arbejde med fliser, belægge facader, lægge fliser på gulve og vægge. og opsætte fliser på gulve og vægge. Murere er dygtige bygningshåndværkere, som har været uddannet i 3,5 til 4,5 år. Mureruddannelsen er en blanding af undervisning på en erhvervsskole og praktikophold hos en murermester. 

  Hvad koster en murer i timen?

  Prisen kan være forskelligt, og man kan ikke regne med at beregne prisen på timebasis, da det kan afhænge af, hvilken opgave, du skal have løst.

  Derfor skal man kigge på den samlet pris for arbejdets udførelse og de materialer, som der skal bruges inden en murer går i gang. Man vil derfor ofte aftale en samlet pris på den opgave, der skal løses.

  Det er vigtigt at man ikke ubetinget går efter det laveste pristilbud, men også undersøger, om murerfirmaet er villig til at rette op på fejl og småting samt se om deres ry for at levere arbejdet til den aftalte tidspunkt.

  Hvad laver en murer?

  Murer udfører opgaver indvendigt og udvendigt på bygninger.

  Udvendigt murerarbejde består af: 

  Indvendigt murerarbejde består af:

  Hvad tjener en murer?

  Gennemsnitlig indtægt pr. måned for nyuddannede (2019), inklusive pension, tillæg, værdi af personalegoder mv.

  Murerkonduktør 38.779 kr.
  Murer 34.321 kr. – –
  Murermester 36.865 kr. – –
  Terrazzostøber 34.534 kr. – –
  Fliselægger 29.820 kr. – –
  Murerarbejdsmand 29.226 kr. – –

  Kilde: Danmarks Statistik

  Indhent et tilbud