Totalentreprenør

Totalentreprenør i København og omegn

Skal du bruge en totalentreprenør til dit næste projekt? Vi hjælper dig til, at finde den helt rette totalentreprenør, som du trygt kan overlade dit byggeprojekt til.

Planlægning og værktøj

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Professionel totalentreprenør

  En totalentreprenør har til opgave, at levere dit byggeprojekt fra start til slut. Som totalentreprenør, har man ofte meget høj faglig viden og erfaring. Det er både indenfor tømrerfaget, men også andre håndværker fag. 

  De agere i mange miljøer og har en bredt fagligt netværk. Med ekspertise i faget, vil dine opgaver blive varetaget af enten totalentreprenøren eller en samarbejdspartner igennem entreprenøren. 

  Du vil have én kontaktperson, så der ingen misforståelser for hvad det er, der bliver lavet. 

  Dette resulterer i, at det endelig projekt bliver lige efter dit ønske. Har du brug for en totalrenovering, hvor badeværelse, nye rum og med pejs skal opsættes, så vil en totalentreprenør være din dit bedste bud. 

  De vil gøre brug af deres partnere til VVS og andre håndværker fag der skal bruges. Hos en totalentreprenør får du også én samlet pris, på hele opgaven. 

  Det vil sige, du ikke behøver, at sammensætte priser for en VVS’er, murer, tømrer og en snedker. Alt dette vil ofte være inkluderet i aftalen, medmindre andet er aftalt. 

  Derfor har du også en god mulighed for, at holde dig indenfor budget.

  Kommunikation er nøglen til et godt resultat

  Det er vigtigt, at forventningsafstemme før du begynder dit projekt. Med en totalentreprenør, har du muligheden for at opnå en god kommunikation. Dette vil være din person, som styrer projektet.

  Det er derfor vigtigt, at i forventningsafstemmer. Der skal snakkes om budgetter og tidsrammer, så de kan koordinere og løse opgaverne til tide. 

  Hos MD Totalentreprise, har du mulighed for at få en totalentreprenør, hvor håndværk bliver udført i den højeste kvalitet og standard.

  Du får alt under et tag, såsom:

  Derefter kan du med 100% sikkerhed og ro i maven, overlade dit byggeprojekt til entreprenøren. Igennem forløbet er der altid mulighed for, at snakke med koordinatoren, så dine ønsker og behov bliver opfyldt.

  Du kan derfor altid forvente en totalentreprenører altid vil vægte kommunikation meget højt.

  Find den rette hjælp i dag

  Hvis du står og mangler en professionel totalentreprenør i København og omegn, så tøv ikke med at tage kontakt! Så hjælper vi dig med at finde det helt rigtige match.

  Indhent et tilbud