Partybus

En partybus er den perfekte kombination af underholdning, komfort og praktikalitet. Med en partybus kommer du hen hvor du skal, så festen ikke behøver at stoppe. Hos 5 stjerner sørger vi for at du finder den perfekte partybus til din næste begivenhed. Vi samarbejder med nogle af landets bedste busselskaber og mobile fester. Kontakt os allerede i dag, og find den helt rigtige partybus til dit næste event.

Partybus til enhver situation

Der findes utallige fester, events og begivenheder hvor en partybus kan skabe værdi og festligheder for dig. En partybus kombinere underholdning som musik, sang og dans med transport, så din fest kan komme frem i stil, uden morskaben skal pauses. Uanset hvilken festlighed du planlægger, kan du være sikker på at der i vores netværk vil være et busselskab med de helt rette remedier til at gør dit arrangement uforglemmeligt.

For eksempel er partybussen et perfekt indslag til en klassisk og traditionel polterabend. Det er ikke unormalt til et bachelorparty, at der er flere begivenheder fordelt udover hele dagen. Og i stedet for at sætte en dæmper på festen mens i bevæger jer videre til næste indslag, kan i feste løs i en partybus. Ligeledes er partybussen det perfekte transportmiddel til og fra gallafesten. Kom frem i stil, og forlad begivenheden og bring festen hvorhen i ønsker.

Der findes faktisk ikke en fest der ikke kan forbedres med en partybus. ønsker du at høre mere, eller søger du hjælp til at finde din partybus? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Planlæg din rute

  Når du har en partybus, er det ikke destinationen, men selve rejsen der er vigtig. Derfor kan du med dit busselskab selv skabe den perfekte rute at følge. Uanset hvor langt eller kort i skal, kan du være sikker på at turen bliver en fest. Din partybus kan være en heldags begivenhed, eller blot en sjov og anderledes måde at komme fra a til b. Din tur og din rute er helt op til dig. Du sætter reglerne og udvælger opsamlingspunktet og den endelige destination. Så kommer din partybus og sørger for resten.

  En partybus med de rette features

  Der findes et hav af forskellige typer og modeller af partybusser, hver med sine egne fordele og værdier. Dog er det din fest der skal fokuseres på. Derfor tilbyder mange busselskaber dig, at du selv kan vælge det udstyr der skal være i din bus. For eksempel tilbyder Amok-partybus et bredt katalog af forskellige muligheder og features. Du kan dermed selv udvælge og sammensætte hvad din partybus skal indeholde. Dog tilbyder de også busser med de følgende standardinklusioner:

  – Køleskabe til at holde mad og forfriskninger kolde og frisk

  – Stort dansegulv udstyret med polestang

  – 8 tv-skærme, så vi kan sætte den rette stemning

  – Både UV og LED lyseffekter

  – Stort musikanlæg med Bluetooth, så u har mulighed for selv at styre musikken

  – 3 røgmaskiner fordelt omkring bussen

  – Lædersofaer med tilhørende borde

  – Varme og Køleanlæg, så klimaet altid er perfekt.

  Find din bus

  Søger du en partybus til din næste fest? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi samarbejder med nogle af landets førende udlejere af partybusser. Uanset hvor i landet du bor, kan du derfor være sikker på at der i vores netværk vil være en partybus der er perfekt til dig og din fest.

  Indhent et tilbud