Find bilværksteder i nærheden

Hvorfor skal dine kunder have en styretøjsudmåling?

Den generelle mening omkring styretøjsudmåling er, at sikre sin bil. Dette kan F.eks. være godt vejgreb, eller ens støddæmper indstillinger for køretøjet. Hvis man ikke foretager en styretøjsudmåling af sin bil risikerer man altså skader på sin bil på lang sigt. Derfor er det en vigtig del af bilens gennemgang. Bilens 4 hjul skal altså være ens indstillet og have en godt greb på vejen. Det er ikke kun for sikkerhedens skyld men også for komfort. Ellers kan det hænde at rattet ikke sidder ordentligt, eller der er uligevægt på bilen. Når der ikke er blevet foretaget en styretøjsudmåling kan det hende at der bliver lavet skæv dækslitage. Derfor kan køretøjets levetid altså øges med 10% når man anvender denne service.

Hvornår skal man bruge en styretøjsudmåling?

Hvis ens bil begynder at trække til den ene side, rattet står skævt på bilen, dæk er slidt med forskellige intervaller, eller mærke bilen ikke retter op ordenligt efter man får lavet en sving.

Hvad koster en styretøjsudmåling?

Der er mange forskellige prisklasser for en styretøjsudmåling. Både hvis bilen er mere teknisk kompleks, eller blot større og vejer mere end normalt. Dog kan man tage kontakt til B.A Maskinservice og indhente alt den data man skal bruge omkring styretøjsudmåling. Her finder man muligheder for at aftale tilbud og købe maskiner til servicen. Denne virksomhed appellerer både til private og erhverv firmaer.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Top 4 bilværksteder på Sjælland

  Står du og mangler en hjælpende hånd til en opgave, så kan du tjekke ud de mange profiler, som allerede er blevet anmeldt.

  Autofirma 200

  4000 Roskilde

  CJ Autoshop

  2600 Glostrup

  Bob's bilservice

  4600 Køge

  Serv & Rep Aps

  2750 Ballerup

  Virksomheder og bilværksteder har mindst 15-20 anmeldelser og en samlet scorepoint på 4.0 ud fra 5 skalaen. De seneste anmeldelser er ikke mere end 6 måneder gamle. Så du kan være helt sikker på, at du ikke læser gamle anmeldelser. Derudover bliver der altid sørget for, at mekanikernes profiler er up-to-date. 

  Læs anmeldelser om services og reparationer

  Er du tvivl om, hvorhenne du skal have foretaget bilservice? Så kan du læse anmeldelser fra tilfredse og glade kunder herunder, hvad kunderne har fået lavet af services, deres oplevelser og deres endelig vurderinger om hele servicen.

  Du kan stort set få hjælp til alle slags bil services, men vi har lavet en kort oversigt her:

  Hos os kan du forvente:

  Gode tilbud

  Vi prismatcher for dig, så du altid får gode og fornuftige priser.

  Kvalitet

  Vi garanterer, at du altid får lavet kvalitetsarbejde og servicen er i top.

  Rådgivning

  Der er mulighed for at få rådgivning fra professionelle mekaniker.

  Mest populære services og reparationer

  Dækskift

  Bestil dækskift online og få det skiftet dagen efter!

  Bilsyn

  Hold din bil sikkert kørende og sørg for at få det synet årligt.

  Lakering og maling

  Små ridser, store ridser - få det lakeret!

  Olieskift

  Bestil olieskift online - hurtigt og billigt.

  Undervogns behandling

  Få undervognsbehandling kvalitetsgodkendte rustbeskyttende mærker.

  Aircondition service

  Fungere din aircondition ikke optimal? Få det fikset nemt og hurtigt.

  Hvad siger kunderne?
  Jeg har for nyligt fået olieskift og basisservice hos Autofirma Roskilde. Deres service er i top, og de hjælp også med at besvare på spørgsmål, som jeg havde omkring min bil. Vil helt klart komme tilbage og få lavet fremtidige reparationer og services her.
  Rigtig god service hos Bob's bilservice. Jeg fik aircondition service, da min Mazda har haft problemer med at blæse kold luft. Service tog ikke mere end en time, og så var jeg færdig. Meget tilfreds med servicen. Jeg vil helt klart anbefale, at I bruger 5Stjerner.dk til at finde bilværksteder.
  Jeg fandt Serv & Rep gennem 5Stjerner.dk. Der var styr på det hele, og jeg var ikke i tvivl om, hvad det kom til at koste at få lavet diverse ting. Er godt tilfreds med servicen eftersom kommunikation har været rigtig fin og god under hele processen, plus jeg fik gode råd til, hvordan jeg kan vedligeholde min nye bil bedre.
  Anmeld bilværksteder

  Har du som kunde fået bilservice eller reparationer, og gerne vil dele dine personlige oplevelser og vurderinger, så anmeld endelig her!

  Hvorfor bør du anmelde en bilværksteder?
  Anmelderens opgave er at beskrive og bedømme oplevelsen så godt som muligt, så potentielle kunder, der læser anmeldelsen, kan tage stilling til om de også vil opleve det. Anmeld og del dine oplevelse bilværksteder her.

  Bilværksteder af høj kvalitet

  Vores opgave er at hjælpe dig med at finde et bilværksted, hvor servicen og reparationen er i højt kvalitet. Derudover sammenligner vi også forskellige bilværksteder, så du få flere tilbud på den service eller reparation din bil har brug for. Her finder vi kun mekaniker, der udfører kvalitetsarbejde til den bedste pris. 

  Garanti for gennemsigtighed

  Vi har garanti for gennemsigtighed uanset om du skal have lavet service, skiftet dæk eller foretaget en større reparation
  Når du når du får udført service, vil al kommunikation være skriftligt og online. Så værkstedet ved, hvad der skal laves på din bil samt du ved, hvad du faktisk betaler for.

  Tilbyder værksteder afhentningsservice?

  Hvis du ikke selv kan aflevere bilen, så kommer bilværksteder gerne til dig. Der kan efter aftale afhente bilen, og bilen vil blive returneret når den er færdig. Denne service tilbydes af de fleste bilværksteder.

  Er der muligheder for lånebiler?

  De fleste bilværksteder tilbyder lånebiler. Mens der bliver arbejdet på din bil, kan du sagtens køre i lånebilen, og prisen er lidt forskelligt. Spørg din bilværksted om det. 

  Indhent et tilbud