Find en kloakmester nær dig

Din lokale kloakmester

Vil dit toilet ikke skylle ordentligt ud? Eller hober vandet sig op i vasken?

Det kan en kloakmester hjælpe dig med. En kloakmester kan meget mere, end bare få dit toilet til skylle ordenligt ud igen. Der er nemlig mere til en kloakmand, end bare at rode rundt nede i kloakken. En kloakmester kan lokaliseret i givent problem i kloakken, gennem en TV inspektion eller sikre din kloak mod rotter eller fugtskader. Det er også denne faggruppe du skal gå til, hvis du oplever skader på dine rør, eller de er gamle og har brug for ekstra rustning.

Det variere dog meget, hvad kloakmestre beskæftiger sig med, og nogle har flere kompetenceområder end andre. Derfor har vi fjernet den besværlige del, således at du blot udfylder kontaktformularen og her uddyber præcis, hvad du har behov for. Så modtager du indenfor 24 timer et tilbud på en kloakmester i dit område.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad kan en kloakmester hjælpe med?

  Som udgangspunkt, kan en kloakmester hjælpe dig med alle typer af kloakarbejde. Det kan både være de mindre opgaver som et stoppet toilet, eller større opgaver såsom renovering af hele kloaksystemet. Uanset om du har behov for hjælpe i det private eller i erhverv, så kan en kloakmester hjælpe dig. Her kan du se en udsnit af, hvad en kloakmester kan hjælpe dig med:

  Undgå vandskader med en kloakmester

  En stor del af en kloakmesters arbejde er at sikre din kloak og dine afløb fungere optimalt.

  Det er aldrig sjovt, eller belejligt, når afløbet er stoppet til, og det kan have store konsekvenser efterfølgende. Derfor vil det altid være vores anbefaling, at man går op i sin kloak og afløb. Kloakmestre er eksperter på området og kan nemt identificere, hvad din kloak vil have mest gavn af, samt hvilke problemer der eventuelt måtte være. Du kan for eksempel få sikret din kloak mod rotter eller sikret dit hjem mod vandskader fra skybrud.

  Har du brug for hjælp fra en af vores kompetente og erfarne kloakmestre, så kan vi sætte dig i kontakt med vores professionelle kloakmestre hos J&J Kloak & Belægning. De er din autoriserede kloakmester i København og har erfaring indenfor alle typer af kloakarbejde, derfor er de også de rette til at hjælpe dig. Læs mere om J&J Kloak & Belægning her.

  Indhent et tilbud