Find en tømrerfirma i dit område

Find erfarne og professionelle tømrerfirma i Købehavn og på Sjælland

Leder du efter en tømrer i København eller omegn til et byggeprojekt, ombygning eller noget helt tredje? 

Her kan du finde og læse om de bedste anmeldte tømrerfirmaer og tømrermester i dit område. Der findes mange forskellige tømrerfirmaer, som du nok ikke er klar over findes, men de står klar til at hjælpe dig uanset hvilke projekter eller opgaver, du måtte have gemt i dig.

Vi har samlet et hav af anmeldelser af tømrerarbejde og tømrerfirmaer profiler til dig, så brug tidligere kundeanmeldelser til at finde tømrerfirmaet til din kommende opgave. Samtidig kan du sikre dig, at du hyrer en tømrer, der er gode anbefalinger fra deres tidligere kunder.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Læs anmeldelser om forskellige tømrerarbejde

  Er du tvivl om, hvilket tømrerfirma kan udføre dine opgaver og byggeprojekter, som du sidder med? Så kan du læse anmeldelser fra tilfredse og glade kunder herunder hvad kunderne har fået lavet af opgaver, deres oplevelser og deres endelig vurderinger om tømrerarbejdet.

  Du kan finde anmeldelser af et tømrerfirma som typisk arbejder med:

  Se udvalg af tømrermester og tømrerfirmaer

  Står du og mangler en hjælpende hånd til en opgave, så kan du tjekke ud de mange profiler, som allerede er blevet anmeldt.

  Søren T. Tømrerfirma

  2600 København S

  Thomas Birk Tømrerfirma

  2500 Valby 

  K.N.B Tømrerfirma

  2000 Frederiksberg

  Allans Tømrerfirma

  2700 Brønshøj

  Tømrerfirma har mindst 15-20 anmeldelser og en samlet scorepoint på 4.0 ud fra 5 skalaen. De seneste anmeldelser er ikke mere end 6 måneder gamle. Så du kan være helt sikker på, at du ikke læser gamle anmeldelser. Derudover bliver der altid sørget for, at tømrerfirmaernes profiler er up-to-date. 

  Hos os kan du forvente:

  Garanti

  Vi garanterer dig, at du altid kan finde dig en håndværker, der er medlem af Byg Garanti. Garantien dækker op til tre år for synlige fejl og ti år for skjulte fejl og mangler.

  Professionalitet

  Her finder du kun professionelle og erfarne håndværkere. Kommunikation og servicen bliver vægtet rigtig højt, så du er sikker på at alle dine opgaver bliver klaret uden problemer.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os sørger vi for at prismatche og finde de bedste håndværkertilbud til dig. Men samtidig finder dig en håndværkerfirma som kun udfører kvalitetsarbejde.

  Find inspirationer til dit næste byggeprojekt

  Tagarbejde

  Skal du have fikset eller lavet dit tag? Der står tømrer klar til at hjælpe dig.

  Køkkener

  Skal du have opsat et nyt køkken op? Find hjælp og inspirationer her.

  Træterrasse

  Skal du have lavet træterrasse? Find hjælp og inspirationer her.

  Udskiftning af døre og vinduer

  Skal du have udskiftet døre eller vinduer? Find hjælp og inspirationer her.

  Loft og væg

  Skal du have fikset eller bygge nyt loft og væg? Find hjælp og inspirationer her.

  Ombygning

  Skal dit hjem eller bygning renoveres/ombygges? Find hjælp og inspirationer her.

  Hvad siger kunderne?
  Gennem 5Stjerner.dk har jeg fundet en eksperten Søren T. Tømrerfirma, som hjalp mig med ombygning i hjemmet. Professionel og kvalitetsarbejde. Kommunikation har også været rigtig god og jeg kan varmt anbefale, at man anvender siden til at finde en håndværker.
  Thomas Birk Tømrerfirma: Super flot arbejde. Thomas har udført arbejdet professionelt med en høj faglig standard. Han har været grundig, omhyggelig og hurtig med arbejdet. Derudover var han imødekommende, lyttende og servicemindet. Thomas Birks Tømrerfirma kan varmt anbefales!
  Anbefaling af Allans Tømrerfirma. Jeg fik udskiftning af tagrender fra indvendige til udvendige. Allan kom ud og så på opgaven før tilbudsgivning. Han var rimelig med prisen, og virkede meget professionel. Der var god kommunikation undervejs og han har leveret et flot stykke arbejde. Tak for det. 🙂
  Anmeld en tømrerfirma

  Har du som kunde fået løst en opgave, og gerne vil dele dine personlige oplevelser og vurderinger, så anmeld endelig her!

  Hvorfor bør du anmelde en tømrermester og tømrerfirma?
  Anmelderens opgave er at beskrive og bedømme oplevelsen så godt som muligt, så potentielle kunder, der læser anmeldelsen, kan tage stilling til om de også vil opleve det. Anmeld og del dine oplevelse tømrere her.

  Hvad er en tømrer?

  En tømrer er en håndværker, også kaldet tømrer, som udfører tømrerarbejde. Der er meget snedkeri i bindingsværkshusene.

  En tømrers værktøj består af økse og sav, men i modsætning til en snedker, så er deres hoved værktøj høvlen. En tømrer arbejder ofte med forskellige byggematerialer såsom træ eller kork, og bruger værktøjsmaskiner til at løse opgaverne.

  Tømrere arbejder typisk på byggepladser og bliver ansat i snedker- og tømrerfirmaer eller hos byggeentreprenører. Største delen af deres arbejde udføres på værkstedet, eller ude på byggepladsen. 

  Hvad laver en tømrer?

  Tømrere udfører mange dygtige opgaver både udvendigt og indvendigt. Som regel udfører et tømrerfirma alt arbejde med tømmer og træ. Et eksempel på det udvendigt tømrerarbejde er opførelse og renovering af tagkonstruktioner, montering af spær, kviste og konstruktioner af undertag. Indvendigt tømrerarbejde kan være adskillelser lægning af gulve og dækkende indvendigt tømrerarbejde kan være skillevægge lægning af gulve og lofter med brædder og gips plader. En tømrer kan også montere trapper, indsætte vinduer og døre, ovenlys og karme.

  I nybyggerier er bygningselementer ofte fabriksfremstillet, og kun få tømrere er involveret i dette arbejde. Ved større opgaver vil du normalt skulle arbejde sammen med andre tømrere eller andre typer af håndværkere som f.eks. murere eller elektrikere. Der er mulighed for at have en medhjælper, der kan enten være ufaglært eller under oplæring som tømrer.

  Hvad koster en tømrer i timen?

  Prisen for en tømrer varierer og afhænger af mange ting. Der kan være forskellige pris for en tømrer afhængigt af hans/deres erfaring, hvilke typer opgaver de tilbyder.

  Normalt kan du forvente, at timeprisen for en tømrer ligger imellem 300-400 kr. i timen inkl. moms. Dog er dette et cirka estimat, eftersom det også afhænger af, hvilket byggefirma du vælger.

  Som en tommelfinger regel, så er det nok bedst at undersøge og indhente flere tilbud først før man beslutter sig for den endelig tilbud. Du kan næsten være sikker på at finde den rigtige samlet pris, hvis du får flere tilbud. Indhenter du f.eks. kun 2 tilbud, kan det være du ender med at få de to mest dyre tilbud. Så for at undgå dette, vil det være en god idé at indhente 3 eller 4 tilbud, da det vil øge chancen for bedre priser og forskellige tilbud at gå ud fra.

  Hvad tjener en tømrer?

  Gennemsnitlig indtægt pr. måned for nyuddannede (2019), inklusive pension, tillæg, værdi af personalegoder mv.

  Tømrerkonduktør 32.862 kr. 37.739 kr. –
  Tømrer 32.743 kr. – –
  Tømrermester 34.523 kr. 37.877 kr. –
  Tømrermedhjælper 27.580 kr. –

  Kilde: Danmarks Statistik

  Indhent et tilbud