Borebiller

Har du fået et borebilleangreb i dit hjem? Så kan du få alle de informationer du mangler, for at løse dine problemer med borebiller.

 

Det borebiller kan, er at de kan grave sig ind i træmøbler og ødelægger dem indvending. Man skal hurtig finde dem, inden det eskalere sig voldsomt i hjemmet og medfører store skader af møblerne. 

 

Hvad er borebiller?

Borebillen er en træbille, som er ca. 3-5 millimeter stor og går efter træværk, primært bløde træsorter. De lægger æg på et fugtigt træ og klækkes efter 3-4 uger. Det kan også hedde træ orm eller trælarve, før den når billedstadiet og kan flyve.

Der er mange forskellige former for skadedyr, men oftest er et lille brunt insekt der har punktstriber på sine dækvinger.

Et træbilleangreb kan oftest ses ved det boremel, som efterlader sig, efter den har angrebet møblerne. Når dette sker, er det vigtigt at tilkalde en ekspert i borebille bekæmpelse. Du har mulighed her for at se nærmere på bekæmpelse af borebiller af AJ Skadedyrskontrol.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvilke tegn viser borebilleangreb?

  Man ser tit at der har være borebilleangreb når der er små huller i træværket, primært ses det med smuldrende træ i hjørner borestøv.

  Nogle gange kan forskellige steder i hjemmet være hårdere ramte end andre. Det kan være i kølige rum, hvor der er høj luftfugtighed. Hvis du er i tvivl om du er blevet ramt af et borebilleangreb, kan man eksempelvis prøve at slå på et møbel eller et stykke træ og ellers tjekke det for støv, samt hvis man i et tilfælde skulle se en borebille der flyver rundt i hjemme.

  Få professionel hjælp til at bekæmpe borebille

  Få professionel hjælp til at bekæmpe borebille. 

  Hvis du opdager et angreb i dit møbel kan du stoppe angrebet ved at du flytter møblet et sted hvor der er varmt og tørt i hjemmet. Disse små insekter er nemlig ikke ude i ved et varmt klima i hjemmet, da billerne hovedagligt er i køligere miljø, som kan være ved vindueskarmen. I denne situation kræver det professionel udstyr for at fjerne angrebet.   

  Hvis man har fået fjernet borebiller, skal man ikke være sikker på de ikke vender tilbage. Når det handler om skadedyrsbekæmpelse, så kigger man også på hvad der gjorde at problemet opstod. Det kan være en masse forskellige faktorer der gør at problemet opstod, men vigtigst af alt gælder det at få professionel rådgivning, for at være sikker på at problemet ikke sker igen.  

  Indhent et tilbud