Find en låsesmed nær dig

Find en dygtig og professionel låsesmed der kan hjælpe dig

Skal du have hjælp med at udskifte en lås, oplukke din bil eller installere nye sikkerhedssystemer?

Det kan en låsesmed hjælpe dig med. En låsesmed kan mere end at låse din dør op når du har smidt din nøgle væk. Der er en stor del af en låsesmeds arbejde, der ikke kun handler om at pille gamle låse af og installere nye. Låsesmede kan også hjælpe dig med at få sikret dit hjem mod indbrud gennem installation af sikkerhedssystemer. Du kan også udvide sikkerheden med videoovervågning eller måske adgangskontrolsystem til døre og indgange. 

Det er dog forskelligt hvad den enkelte låsesmed beskæftiger sig med. Derfor har vi taget besværet fra dig, så du kan udfylde kontaktformularen og uddybe hvad netop du har brug for. Så givet vi inden for 24 timer et uforpligtende tilbud på en låsesmed i dit område.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Elektronisk sikring i hjemmet

  En stor del af en låsesmeds arbejde er at sikre folks hjem imod indbrud.

  Der er intet sjovt ved et indbrud. Der kan være store konsekvenser ved et indbrud og det kan være en efterfølgende lang proces med sin forsikring. Derfor anbefaler vi at man går op i sikkerheden derhjemme. Låsesmede er eksperter på området og kan nemt og hurtigt montere nye låsesystemer på dine døre. Du kan fx udskifte dine gamle låse med elektroniske alternativer, som kan skabe en tryggere hverdag. Du slipper hermed også for at rende rundt med en fysisk nøgle hele tiden. 

  Hvis du er interesseret i at få installeret adgangskontrol, videoovervågning eller en anden form for låseservice i dit hjem, så kan vi sætte dig i kontakt med en professionel låsesmed. Alt du skal gøre er at udfylde kontaktformularen på siden. 

  Låsesmed

  Find inspirationer til dit næste projekt

  Badeværelser

  Skal du have et ny badeværelse eller renovere et? Find hjælp og inspirationer her.

  Totalentreprise

  Skal du have bygget noget større som totalentreprise? Find hjælp og inspirationer her.

  Fliser og klinker

  Skal du have nye fliser eller klinker? Find hjælp og inspirationer her.

  Støbning af gulve

  Har du brug for hjælp med at støbe gulve? Find hjælp og inspirationer her.

  Facade
  renovering

  Har du brug for hjælp til facaderenovering? Find hjælp og inspirationer her.

  Hvad siger kunderne?
  Anbefaling af Brian Poulsen murerfirma: Brian renoveret vores badværelset, og resultatet var fantastisk. Han var meget dygtig og arbejdet meget grundigt. Min mand og jeg er meget tilfreds med firmaet, både kommunikationen og pris vurdering har været god.
  Jeg brugte 5Stjerner.dk til at finde en murermester. Rigtig god service og behandling, murerfirmaerne var meget imødekommende. Fik hurtig indhentet tilbud fra 3 forskellige murerfirmaer efter de har set til opgaven.
  Fik totalrenovering af vores badeværelse, og jeg blev overrasket over hvor flot resultatet blev. Har været super glad for A.B Murefirma, de rådgiver gerne og er forstående på kundens ønsker. Derudover har vi været tilfreds med at der blev overholdt aftaler angående pris, tidsplan, opgaver. Kan varmt anbefale dem!
  Anmeld en murerfirma

  Har du som kunde fået løst en opgave, og gerne vil dele dine personlige oplevelser og vurderinger, så anmeld endelig her!

  Hvorfor bør du anmelde en murermester og murerfirma?
  Anmelderens opgave er at beskrive og bedømme oplevelsen så godt som muligt, så potentielle kunder, der læser anmeldelsen, kan tage stilling til om de også vil opleve det. Anmeld og del dine oplevelse med murere her.

  Indhent et tilbud