Firmaevents og underholdning

Find idéer til firmaevents, som dine kolleger ikke vil glemme!

Er du på udkig efter spektakulære og begivenhedsrige idéer til dine kommende firmaevents? Og Mangler du og dine kollegaer noget holdning i jeres hverdag? Så er du kommet til det rette sted!

Vi har indsamlet en masse idéer og inspirationer til firmaevents til dig, som leder efter noget spænding og underholdning. Her finder du ikke bare kun steder, men virksomheder, som også kan planlægge for dig, hvis du ikke har tid eller ingen erfaringer  inden for events planlægning.

Når det kommer til firmaevent og planlægning, så er det vigtigt at kigge på, hvilke behov og ønsker, der skal dækkes først. Dernæst kan man vurdere, hvor og hvad for en slags firmaevent man skal vælge. Du kan også få skræddersyet firmaaktiviteter eller firmaarrangementer gennem en event manager.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvorfor firmaevents?

  Du og dine kollegaer, kommer til at opleve spændende og sjove ting sammen og samtidig skabe minder, som er guld værd. Selvom oplevelser varer typisk kun et kort stykke tid for nogle, måske endda kun et øjeblik, men de oplevelser giver os et højt lykke niveau. Selv de små øjeblikke kan være mindeværdige, og oplevelser har altså vist sig at skabe en større lykke. Ydermere kan oplevelser skabe høj begejstring – ikke kun i det enkelte øjeblik, men også i tiden før og efter begivenheden.

  Afhængigt af hvilke slags event og begivenhed der er tale om, så vil der forekomme udfordringer. Og udfordringer behøver ikke være en negativ ting, men en positiv ting. Hvis du skaber den rigtige stemning, finder passende udfordringer til dine venner og kollegaer, opbygge tillid og sørger for at alle tør være åbne og nysgerrig samt sårbar kan du få rigtige gode oplevelser med at lave udfordringer sammen.

  Udover sjov og spænding, fokuseres der også på teambuilding, da dette er også en vigtigt ting at have i firmaet. Med events eller udflugt kan man opbygge bedre relationer, arbejdsmiljø, positivt fællesskab og samvær. Og det bedste af alt, bedre kommunikation og samarbejde i teams.

  Det er ikke så sjovt at holde firmaevents på selve arbejdspladsen, og det vil derfor være smart at tænke ud af boksen en gang imellem. Find events eller aktiviteter, der både kan tilfredsstille dig – og som lever op til dine og kollegaers forventninger. Måske du vil faktisk blive overrasket over de valgmuligheder, der findes her på siden! Firmaevents skal være både sjov og som alle kan være med på!

  Hos os kan du forvente:

  Sjove aktiviteter

  Du kan altid finde nogle sjove og spændende aktiviteter for alle.

  Teambuilding

  Opbyg og forbedre kollegernes teamwork, relationer og kommunikation med firmaevents!

  Flere lokationer

  Der findes utallige steder og lokationer, der tilbyder firmaevents, firmaarrangementer og aktiviteter.

  De mest populære aktiviteter og events lige nu

  Tag et smugkig efter sjove og spændende aktiviteter, som kan være med til at styrke din teambuilding!

  Gokart

  Prøv kræfter af med at køre på mange sjove gokartbaner. Lyder det noget for dig?

  Escape room

  Udforsk rummet med mange muligheder og løs opgaver sammen. Samarbejde om at knække koder for finde en vej ud!

  Paintball

  Konkurrerer i hold eller alene om at eliminere modstandere! Skyd løs og have det sjovt!

  Magisk underholdning

  Oplev et fantastisk trylleshow, hvor I vil blive forundrede, overrasket og underholdt!

  Kajak

  Lej en kajak og sejl i de smukke kanaler i Københavns havn. Der tilbydes kurser og guidede ture.

  Stand-up

  Book nogle af Danmarks bedste komiker til firmafester eller sammenkomst! Sjov aften med unik underholdning til alle.

  Hvad siger kunderne?

  Gennem 5Stjerner.dk har jeg fundet frem til en masse inspirationer og ideer til mine firmafester.

  Kan anbefale at andre bruger siden til at finde firmafester og andre teambuilding arrangementer!
  Super sjove firmaarrangementer idéer jeg fik gennem 5Stjerner.dk.

  Der er både sjove og spændende events at vælge imellem. Kan anbefale at man tager et smugkig for at finde inspirationer!
  Vores virksomhed trængte til noget underholdning, fest og farver. Så vi valgte finde en event/begivenhed via 5Stjerner.dk. Og der var så mange muligheder, at vi valgte at vælge to forskellige aktiviteter! Gokart og paintball events var rigtig sjov for os alle. Tak for anbefalingen.

  Anmeld aktiviteter og events

  Har du som kunde oplevet sjove aktiviteter, begivenheder eller holdt firmafester? Del gerne dine personlige oplevelser og vurderinger med andre!

  Hvorfor bør du anmelde en firmaevent?
  Anmelderens opgave er at beskrive og bedømme oplevelsen så godt som muligt, så potentielle kunder, der læser anmeldelsen, kan tage stilling til om de også vil opleve det. Anmeld og del dine oplevelse om firmaevents her.

  Hvad er firmaevent?

  Firmaevents handler om at komme sammen og lave noget sammen. Alle bud på et godt firmaevents byder på udfordringer og oplevelser, som kræver teamwork, hvilket rigtig mange virksomheder har brug for. Så når du søger efter et event til firmaarrangementer, firmafester eller udflugter, vil du opleve, at det er dedikeret event bureau, der sætter tingene sammen og skaber de skønneste og perfekte oplevelser for dig og dine kolleger.

  Hos 5Stjerner.dk har vi samlet enkeltstående firmaer, som selv udbyder deres eget firmaevents og planlægning. Der er dog nogle tilfælde, hvor det er eventbureauer, som tilbyder en bred række gode tilbud til firmaevents. 

  Hvad koster firmaevent?

  Her skal man se på forskellige faktorer først, da det kan være forskelligt, hvad en event koster. Det afhænger af, hvilken slags event der er tale om, samt hvilken pakke du vælger. Eventbureauer tilbyder forskellige pakker og tilbud til firmaevents. Det er derfor en god idé at undersøge først hos de forskellige eventbureauer.

  Indhent et tilbud