Hvid tatovering

En hvid tatovering er en moderne og anderledes måde, at få lavet tatoveringer. Ved at kombinere den klassiske sorte farve med diskrete hvide toner, kan du få skabt dynamiske og levende billeder på huden. Dog er det ikke alle tatovører der kan skabe smukke og levende hvide tatoveringer. Den sarte, hvide farve er svær at arbejde med. Det tager lang tid at mestre kunsten at skabe hvide tatoveringer, og grundet at det er en relativ ny trend, er det langt fra alle artister der kan skabe det ønskede look. Derfor kan det betale sig at undersøge din tatovør før du booker en tid. Drømmer du om at få lavet en hvid tatovering, kan du med fordel læse mere om, hvad du skal være opmærksom på i dette indlæg.

Hvide tatoveringer

Som tidligere nævnt, er hvide tatoveringer en ny og moderne måde at skabe liv, energi og et anderledes look i dine tatoveringer. Dette alternativ til traditionelle, sorte tatoveringer anvender en sart og diskret hvid farver til at fremhæve detaljer i motivet. For eksempel kan der med hvid farve skabes et streg eller kurve der drager øjet, uden at stjæle opmærksomheden. Når sort og hvid farve anvendes parallelt med hinanden, skabes der en smuk og naturlig kontrast der komplimenterer hinanden, og skaber et smuk lys spil mellem de to farver. Dog anvendes hvid farve i tatovering også for sig selv. Strenger og motiver lavet med hvid farve vil naturligt svinde ind i huden. Dette er især gældende hvis du har en lysere lød. Står dine hvide tatoveringer for sig selv, kan de med tiden svinde i styrke. Og selvom man normalt prøver at undgå at blækken i tatoveringen falmer, er det for mange mennesker det modsatte med hvide tatoveringer. Den diskrete farve skaber en spændende tekstur og dynamik i huden. Yderligere kan en hvid tatovering godt have tendens til at ligne arvæv. Og dermed kan der skabes spændende fortolkninger af klassiske tribal tatoveringer. Hvide tribal tatoveringer fremkalder billeder af ritualistisk scarification der ofte ses på oldtidens krigere og stammefolk. Da hvidt blæk er så sart og diskret, kræver det en erfaren og dygtig tatovør at skabe smukke og holdbare tatoveringer med dette materialer. Derfor bør du undersøge din tatovørs tidligere værker før du booker en tid til at få lavet din hvide tatovering.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Find din tatovør

  Der findes utallige stilarter i tatoveringernes verden. Og da alle behov, ønsker og præferencer er unikke til dig, er det umuligt for en tatovør at skabe fantastiske resultater indenfor alle stilarter. Derfor specialiserer artister sig ofte indenfor én stilart. Der findes hele tatooshops dedikeret til at skabe sublime motiver inden for en lille niche af faget. Når du skal have lavet hvide tatoveringer, skal du derfor undersøge din artist grundigt. Ikke nok med at du skal finde en mester indenfor din ønskede stilart, så skal du ligeledes have fundet en der har kendskab og erfaring med at arbejde med hvidt blæk.

  Søger du en dygtig tatovør i København med erfaring med hvide tatoveringer, kan vi varmt anbefale Aqua Ink i Vanløse.

  Hos os kan du forvente:

  Garanti

  Vi garanterer dig, at du altid kan finde dig en håndværker, der er medlem af Byg Garanti. Garantien dækker op til tre år for synlige fejl og ti år for skjulte fejl og mangler.

  Professionalitet

  Her finder du kun professionelle og erfarne håndværkere. Kommunikation og servicen bliver vægtet rigtig højt, så du er sikker på at alle dine opgaver bliver klaret uden problemer.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os sørger vi for at prismatche og finde de bedste håndværkertilbud til dig. Men samtidig finder dig en håndværkerfirma som kun udfører kvalitetsarbejde.

  Indhent et tilbud