Find folie til bil nær dig

Folie til bilen

Giv din bil en ny farve eller ændre helt udseendet på den. Med folie til bil kan du både sætte dig eget præg på din bils udtryk, samtidig med at holdbarheden på ydret forstærkes.

Bilfolie bruges på flere måder, det er både en måde at ændret udseendet på din bil på, men også en måde at beskytte lakeringen på.

Folie er en super enkelt og nem måde at ændre din bils udtryk, og dermed give den et nyt udseende. Så hvis du går og synes farven på din bil er lidt kedelig, eller at den bare godt kunne trænge til at få ændret udseendet, er folie vejen at gå. Dette er også sødere ved din pengepung, end hvis hele bilen skulle udskiftes.

Da folie findes i et væld af farver, mønstre og typer, er det kun din fantasi, som sætter grænser. Uanset om du ønsker striber, ny farve eller noget helt tredje, så er det muligt at få lagt på. Så hvis du ønsker noget sjovt og nyt til din bil, vil du med foliering kunne udfolde alle dine ideer.
Du kan altid kontakte en af vores dygtige samarbejdspartnere, gennem formularen, og vejledning til, hvilke muligheder du har.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvad er fordelene ved folie?

  Der er mange fordele ved foliering af bil, både æstetisk og i forhold til beskyttelse af den originale lak.

  Som sagt, er folie den billigste og hurtigste løsning, når du ønsker at ændre på farven eller give din bil et svedigt mønster. Folie kan komme i lige præcis den farve du ønsker, og skulle du gå hen og blive træt af farven, så er folie også nemt at udskifte eller fjerne helt.
  Du har endda mulighed for at få skræddersyet eller special fremstillet en folie efter netop din vision. Vil du have en helt sort bil som Batman? Eller måske mangler din bil en krone? Alt dette, og meget mere kan du få gennem foliering.

  Foliering bruges ikke kun til at fremhæve bilens ydre, men folie kan også være med til at beskytte din bil, og det er faktisk den bedste beskyttelse din kan få. Små stenslag og ridser, der kan komme fra vaskehaller, eller bare helt almindeligt bilforbrug, kan foliering beskytte mod. Samtidig beskytter folie også den oprindelige lak og gør dens levetid længere.
  Det vil også være en billigere løsning for dig, at gå med foliering frem for autolakering, hvis der skulle komme ridser eller skrammer i lakken.

  Hvad koster folie?

  Bilfoliering kan komme i mange forskellige prisklasser. Prisen er nemlig afhængig af, om det er hele din bil, der skal folieres eller om det kun er enkelte dele af den. Derudover vil det grafiske design også have en indflydelse på prisen, samt hvorvidt du ønsker ensfarvet folie eller flerfarvet folie.

  Du kan altid kontakte vores samarbejdspartnere og få en bedre ide om, hvad din bilfoliering vil koste dig.

  Se udvalget af udbydere af folie til bil

  Du kan altid udfylde kontaktformularen og få et tilbud tilsendt. Vi har de mest kompetente og kvalificerede samarbejdspartnere indenfor bilfoliering.   

  Så står du og mangler et værksted der har med folie til bil at gøre? Og ønsker du at sætte dig eget præg på din bils udseende eller forlænge lakkens levetid? Så er vores kompetente og kyndige samarbejdspartner klar til at hjælpe dig.

  Indhent et tilbud