Escape Room

Er du vild med at opklare mysterier, så vil du elske Escape Room!

Hvad er Escape Room?

Escape Rooms er et spændende og udfordrende spil som foregår i et fysisk rum, og her skal I sammen løse gåder og opklare et mysterium. I skal løse mysteriet på tid, og spillet vil typisk varer i ca. 1 time. Det vil dog afhænge af hvilket mysterium, der er tale om. Det anbefales at I er mellem 2-8 deltagere.

Escape Room er et spil som er i stigende vækst, og der åbnes hele tiden nye Escape Rooms i Danmark. Du kan med fordel besøge Danmarks bedste eventcentre, som har de fedeste og mest autentiske Escape Rooms. Du vil ofte have mulighed for at vælge mellem flere temaer/mysterier afhængig af, hvilket tema du finder mest interessant.

 

Populære mysterier:

 • Opklare et mord
 • Undgå at en bombe springer i luften
 • Undslippe et bestemt sted

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Teambuilding aktivitet

  Escape Room er en sjov og underholdende aktivitet, som kan spilles med vennerne, familien og kollegaerne. Leder I efter en teambuilding aktivitet, som kan styrke sammenholdet blandt kollegaerne, så vil Escape Room være den perfekte aktivitet. Det skyldes, at spillet er designet således at teamwork og samarbejde er en særlig vigtig faktor for at kunne løse gåderne og opklare mysteriet. 

  Escape Rooms kommer i flere forskellige sværhedsgrader, og du kan derfor selv vælge hvor udfordrende spillet skal være. Escape Room henvender sig både til voksne og børn. Derudover egner Escape Room sig til arrangementer som fødselsdage, polterabend, blå mandag eller en sjov dag med vennerne, kollegaerne og familien. Skab uforglemmelige minder med eventet Escape Room. 

  Modtag et gratis og uforpligtende tilbud

  Lyder Escape Room som noget for dig, så er du meget velkommen til at kontakte os. Vi indhenter tilbud fra de bedste eventcentre i Danmark, som tilbyder de fedeste og mest autentiske Escape Rooms. Du er meget velkommen til at kontakte os i kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig, og vi svarer på din henvendelse hurtigst muligt!

  Indhent et tilbud