Gokart

Alle gokarts har det samme fællesmål, og dette er at være konkurrencedygtige på banen. Læs mere på siden for, at komme igennem gokart universet. 

Hvad er gokart overhovedet?

Gokart er et sjovt aktivitet med styrtende fart, og underholdning som kan udføres sammen med familien, vennerne eller arbejdet. Gokart er 4-hjulet køretøj, som kører på asfaltbaner. Man kan køre gokart både i forlystelsescentrer og parker. Gokart går ud på, at man kører så mange runder (som muligt) til den aller hurtigste tid. Den der har kørt flest runder – har vundet runden. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Hvor mange deltager skal man være i gokart? og hvad skal man inden den første runde?

  Man er mellem 2 – 4 personer på hver team, når man deltager i gokart. Hvert team får udleveret en gokart. Inden man sætter sig alt for godt til rette, får man en opvarmningsrunde, hvor deltagerne kan få afprøvet kræfter af med gokarten. Vil du give baghjul i en venskabelig dyst, hvor evnen til at styre den sjove, hurtige kart, og tage de hurtigste omgange, som giver dig  fri adgang til den øverste plads på podiet.  Er det helt sikkert denne aktivitet som du/i skal kastes ud i. 

   

  Hvor hurtigt kører en gokart?

  En gokart har en tophastighed på 60km/t. Hastigheden kan dog i særlige lejligheder sættes ned, hvis der er behov for dette. Hvis det drejer sig om Børne gokart ligger tophastigheden på omkring 30km/t. Derfor skal man ikke være bekymret for, at de kommer i hæsblæsende fart på banen. 

  Gokart & børn

  Børn kan sagtens deltage i gokarting. De skal dog som minimum være 120cm høje, og være 7 år gamle – for at kunne deltage i børne gokart. Hvis de ikke opfylder kravene til alderen og højden, kan de som udgangspunkt ikke deltage i karting for børn. Der findes dog andre aktiviteter for børn, som de ville have glæde af.

  Hvilke krav er der forbundet med gokart?

  Der er selvfølgelig nogle krav forbundet med gokarting. Derfor vil der opremses nogle af kravene her:

  1. Man SKAL have en promille på 0,00 for at kunne deltage. Hvis tropper op beruset eller påvirket, bliver man nægtet adgang til banen.
  2. Man SKAL have styrthjelm, hjelmhue og handsker på af hygiejne- og sikkerhedsmæssige årsager – man får det tildelt hos udbyderen.  
  3. Man må IKKE have løst hår, eller hestehale. Det skal bindes op i en knold eller være under tøjet.
  4. Man må IKKE have høje hæle eller klipklapper – dette er ikke tilladt på banen. 

  Læs mere om kravene her.

  Indhent et tilbud