Find en murerfirma i dit område

Find dygtige og professionelle murerfirma med mange års erfaring

Skal du have hjælp med dit nye badeværelse, støbning af gulve eller andre mureropgaver?

Der findes rigtig mange murerfirma at vælge imellem, så læs anmeldelser om de bedste og mest anbefalet murer. Vi har samlet et hav af anmeldelser af murerarbejde og profiler til dig, så brug tidligere kundeanmeldelser til at finde den rette murerfirma til din kommende opgave. 

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.


  Se udvalg af murermester og murerfirmaer

  Står du og mangler en hjælpende hånd til en opgave, så kan du tjekke ud de mange profiler, som allerede er blevet anmeldt.

  Brian Poulsen Murerfirma

  2600 København S

  Vesten Murerfirma

  2700 Brønshøj

  KBH Murerfirma Aps

  1610 København V

  A.B Murerfirma Aps

  2600 København S

  Murerfirma har mindst 15-20 anmeldelser og en samlet scorepoint på 4.0 ud fra 5 skalaen. De seneste anmeldelser er ikke mere end 6 måneder gamle. Så du kan være helt sikker på, at du ikke læser gamle anmeldelser. Derudover bliver der altid sørget for, at murerfirmaernes profiler er up-to-date. 

  Læs anmeldelser om forskellige murerarbejde

  Er du tvivl om, hvilket murerfirma kan udføre dine opgaver og byggeprojekter, som du sidder med? Så kan du læse anmeldelser fra tilfredse og glade kunder herunder hvad kunderne har fået lavet af opgaver, deres oplevelser og deres endelig vurderinger om tømrerarbejdet.

  Du kan finde anmeldelser af et tømrerfirma som typisk arbejder med:

  Hos os kan du forvente:

  Garanti

  Vi garanterer dig, at du altid kan finde dig en håndværker, der er medlem af Byg Garanti. Garantien dækker op til tre år for synlige fejl og ti år for skjulte fejl og mangler.

  Professionalitet

  Her finder du kun professionelle og erfarne håndværkere. Kommunikation og servicen bliver vægtet rigtig højt, så du er sikker på at alle dine opgaver bliver klaret uden problemer.

  Kvalitetsbevidste

  Hos os sørger vi for at prismatche og finde de bedste håndværkertilbud til dig. Men samtidig finder dig en håndværkerfirma, som kun udfører kvalitetsarbejde.

  Find inspirationer til dit næste projekt

  Badeværelser

  Skal du have et ny badeværelse eller renovere et? Find hjælp og inspirationer her.

  Totalentreprise

  Skal du have bygget noget større som totalentreprise? Find hjælp og inspirationer her.

  Fliser og klinker

  Skal du have nye fliser eller klinker? Find hjælp og inspirationer her.

  Støbning af gulve

  Har du brug for hjælp med at støbe gulve? Find hjælp og inspirationer her.

  Facade
  renovering

  Har du brug for hjælp til facaderenovering? Find hjælp og inspirationer her.

  Hvad siger kunderne?
  Anbefaling af Brian Poulsen murerfirma: Brian renoveret vores badværelset, og resultatet var fantastisk. Han var meget dygtig og arbejdet meget grundigt. Min mand og jeg er meget tilfreds med firmaet, både kommunikationen og pris vurdering har været god.
  Jeg brugte 5Stjerner.dk til at finde en murermester. Rigtig god service og behandling, murerfirmaerne var meget imødekommende. Fik hurtig indhentet tilbud fra 3 forskellige murerfirmaer efter de har set til opgaven.
  Fik totalrenovering af vores badeværelse, og jeg blev overrasket over hvor flot resultatet blev. Har været super glad for A.B Murefirma, de rådgiver gerne og er forstående på kundens ønsker. Derudover har vi været tilfreds med at der blev overholdt aftaler angående pris, tidsplan, opgaver. Kan varmt anbefale dem!
  Anmeld en murerfirma

  Har du som kunde fået løst en opgave, og gerne vil dele dine personlige oplevelser og vurderinger, så anmeld endelig her!

  Hvorfor bør du anmelde en murermester og murerfirma?
  Anmelderens opgave er at beskrive og bedømme oplevelsen så godt som muligt, så potentielle kunder, der læser anmeldelsen, kan tage stilling til om de også vil opleve det. Anmeld og del dine oplevelse med murere her.

  Hvad er en murer?

  En murer opfører og vedligeholder stenbygninger. Derudover kan murer støbe sokler og gulve, arbejde med fliser, belægge facader, lægge fliser på gulve og vægge. og opsætte fliser på gulve og vægge. Murere er dygtige bygningshåndværkere, som har været uddannet i 3,5 til 4,5 år. Mureruddannelsen er en blanding af undervisning på en erhvervsskole og praktikophold hos en murermester. 

  Hvad koster en murer i timen?

  Prisen kan være forskelligt, og man kan ikke regne med at beregne prisen på timebasis, da det kan afhænge af, hvilken opgave, du skal have løst.

  Derfor skal man kigge på den samlet pris for arbejdets udførelse og de materialer, som der skal bruges inden en murer går i gang. Man vil derfor ofte aftale en samlet pris på den opgave, der skal løses.

  Det er vigtigt at man ikke ubetinget går efter det laveste pristilbud, men også undersøger, om murerfirmaet er villig til at rette op på fejl og småting samt se om deres ry for at levere arbejdet til den aftalte tidspunkt.

  Hvad laver en murer?

  Murer udfører opgaver indvendigt og udvendigt på bygninger.

  Udvendigt murerarbejde består af: 

  Indvendigt murerarbejde består af:

  Hvad tjener en murer?

  Gennemsnitlig indtægt pr. måned for nyuddannede (2019), inklusive pension, tillæg, værdi af personalegoder mv.

  Murerkonduktør 38.779 kr.
  Murer 34.321 kr. – –
  Murermester 36.865 kr. – –
  Terrazzostøber 34.534 kr. – –
  Fliselægger 29.820 kr. – –
  Murerarbejdsmand 29.226 kr. – –

  Kilde: Danmarks Statistik

  Indhent et tilbud